Polițiștii din Secusigiu, alături de cei mai mici membri ai comunității

Social Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii din Secusigiu, împreună cu o asociație de părinți din localitate, au organizat o activitate de strângere de fonduri, pentru dotarea grădinițelor din Secusigiu și din localitățile învecinate.

S-au adunat aproximativ 8.600 de lei, din care au fost achiziționate covorașe de spumă pentru toate grădinițele din Secusigiu, Satu Mare și Munar. De asemenea, au primit imprimante și proiectoare atât grădinițele cât și școala gimnazială din Sânpetru German.

În acest an, unitățile de învățământ au mai fost dotate cu televizoare și alte articole de birotică, necesare procesului de învățământ.

Polițiștii, împreună cu membrii comunităților înțeleg importanța primilor pași în educație a celor mici, pentru ca, atunci când vor crește mari, să aibe toate pârghiile pentru a deveni adulți responsabili.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.