Polițiștii de la Vărădia de Mureș și jandarmii au „capturat” un transport ilegal de lemne, operat de o firmă din Vâlcea

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Patrula mixtă formată din polițiști ai Postului de Poliție Vărădia de Mureș și jandarmi ai I.J.J. Arad au depistat, în seara zilei de 16 noiembrie, un transport de lemne pe D.N. 7, pe raza localității Săvârșin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că materialul lemnos transportat, 37,55 metri cubi material lemnos din speciile gorun și stejar, nu corespunde din punct de vedere calitativ și cantitativ cu materialul lemnos înscris în avizul de însoțire a mărfii.

Operatorul economic, o societate comercială din județul Vâlcea, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării cantitatea de  31,57 metri cubi material lemnos specia stejar, care nu era înscrisă în avizul primar.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.