Polițiștii de la Investigații Criminale au avut, luni, o zi plină. Au pus mâna pe un hoț de telefoane, pe o femeie ce a furat bani dintr-o borsetă și un spărgător de magazine

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat, la data de 29 martie, un bărbat de 28 de ani, din Arad, care la data 25 martie, în timp ce se afla pe strada Mețianu, din municipiu, ar fi sustras un telefon mobil din buzunarul exterior al gecii unei persoane.

Telefonul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tot la data de 29 martie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat o arădeancă de 49 de ani,  care la data de 27 martie, ar fi sustras suma de 2.000 de lei dintr-o borsetă lăsată nesupravegheată pe pultul de servire dintr-un hipermarket din centrul Aradului.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal pentru furt.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un arădean de 51 de ani, care, la data de 29 martie,  ar fi forțat ușa unei societăți comerciale de pe raza municipiului, intrând în depozitul acesteia, cu intenția de a sustrage bunuri, declanșând astfel alarma.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.