Polițiștii de la „Economic” au luat la purecat mai multe firme din Lipova, găsind nereguli la casele de marcat. Bonus, au dat și peste o femeie ce vindea țigări netimbrate

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În ziua de 14 august, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, împreună cu cei ai Poliției Orașului Lipova și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare, au desfășurat o acțiune în localitatea Lipova.

În cadrul activității au fost verificați 10 agenți economici și au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în baza O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare totală de 27.000 de lei.

De asemenea, a fost depistată în flagrant delict o femeie de 42 de ani, din aceeași localitate, în timp ce comercializa țigarete netimbrate sau timbrate corespunzător în incinta unei societăți comerciale, fiind ridicată în vederea confiscării cantitatea de 141 pachete țigări și suma de 1.374 de lei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.