Polițiștii au descins aseară la „Moara cu Noroc”, unde avea loc o petrecere privată. Cheful ar fi fost chiar al patronului, de ziua lui | VIDEO

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

În seara zilei de 16 Octombrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției orașului Ineu, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au desfășurat o acțiune de amploare la un local de pe raza localității Ineu.

În incinta localului și pe terasă avea loc o petrecere privată (aniversare), fiind legitimate aproximativ 40 de persoane care participau la eveniment.

A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei administratorului localului, fiind întocmit și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În perioada următoare urmează a fi identificate toate persoanele participante, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Aceste controale vor continua și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ, în contextul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus atât la nivel național cât și local.

Evident, este vorba despre localul „Moara cu Noroc” și, din informațiile noastre, petrecerea privată ar fi fost un chef de aniversare al patronului Nicolae Ioțcu. Fostul președinte al Consiliului Județean Arad va împlini duminică, 18 octombrie, vârsta de 53 de ani.

În același timp, sursele noastre spun că petrecerea ar fi început mai devreme, cândva în jurul orei 18:00, însă că polițiștii ar fi fost alertați abia câteva ore mai târziu, ajungând la fața locului în jurul orei 23:00.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.