Polițiștii au dat buzna în două locații din Olari și au găsit sute de pachete de țigări de contrabandă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această dimineață, polițiștii orașului Sântana, sub coodonarea procurorului de caz din cadrul Judecătoriei Chișineu-Criș, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă, în localitatea Olari, din județul Arad.

Din cercetări, a reieșit că în cursul anului 2021, persoanele bănuite ar fi achiziționat țigarete, pe care ulterior le-ar fi comercializat la domiciliile din comuna Olari.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 11.380 fire (569 de pachete) țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea probării întregii activități infracționale.

La activități au participat și polițiștii Postului de Poliție Olari, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad și criminaliști din cadrul Poliției Orașului Sântana.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.