Polițiștii arădeni, la datorie pentru sărbători în siguranță

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni, împreună cu celelalte efective ale Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie și în minivacanța de Paște, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în contextul sărbătorilor pascale ortodoxe.

Astfel, în perioada 30 aprilie – 03 mai a.c., aproximativ 600 de polițiști , din toate structurile, ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității econocmice, arme, substanțe periculoase și explozivi, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, criminaliști, vor acționa cu 450 de mijloace tehnice din dotare pentru a preveni orice tip de faptă antisocială, pentru a fluidiza traficul rutier, precum și pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare de prevenție.

În noaptea de Înviere respectiv 1/2 mai, circulația va fi permisă în intervalul orar 20,00-05,00 în toate localitățile, iar în celelalte zile se vor aplica restricțiile specifice ratei de infectare din fiecare localitate.

Pentru cei care se deplasează în țară, vă rugăm să consultați site-ul INFOTRAFIC pentru a vă informa despre posibile aglomerații sau evenimente rutiere.

Reamintim că scopul nostru nu este acela de a sancționa, ci de a preveni incidentele și  răspândirea virusului COVID-19, însă nu vom tolera nicio abatere a legii.

Facem apel pe această cale, la cetățenii Aradului, să respecte măsurile impuse de autorități pe perioada stării de alertă.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad împreună cu polițiștii arădeni urează credincioșilor un Paște Fericit și Sărbători binecuvântate alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.