Polițiștii arădeni au reușit să depisteze un hoț și trei bătăuși, care fuseseră condamnați la închisoare. Toți patru sunt acum în Penitenciarul Arad

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni au pus în aplicare, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe mandate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, a fost depistat, pe raza localității Pâncota, un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Ineu au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și punerea în circulație a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Un bărbat de 39 de ani, din Almaș, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni, pentru lovire sau alte violențe, a fost depistat pe raza localității Sebiș.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au mai pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Petroșani pe numele unui bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, condamnat la un an și 8 luni pentru lovire sau alte violențe și un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de magistrații Judecătoriei Piatra Neamț pe numele unui bărbat de 45 de ani, din Piatra Neamț, condamnat la un an și 200 de zile pentru lovire sau alte violențe și neachitarea amenzii penale.

Cei patru bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.