Polițiștii arădeni au fost să doneze sânge și plasmă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La solicitarea cadrelor centrelor de transfuzie sanguină din toată țara, Ministerul Afacerilor Interne a demarat o campanie de donare de sânge și plasmă recoltată de la cei care au trecut prin boala cauzată de virusul SARS-CoV-2.

Astfel, în această dimineață, mai mulți polițiști arădeni au răspuns “prezent”, urmând ca pe tot parcursul acestei zile și săptămâni să se prezinte și alți colegi pentru donare.

Marea majoritate a polițiștilor nu sunt la prima donare, iar cei care au fost astăzi vor veni și în viitor.

Donarea de sânge și plasmă poate salva vieți, și în contextul pandemic actual, fiind o acută lipsă de sânge și plasmă, fiecare picătură contează.

Polițiștii arădeni au fost, sunt si vor fi întotdeauna alături de cei care au nevoie de sânge și plasmă, prin gestul fiecăruia dintre noi dorindu-se conștientizarea importanței celor 20-30 de minute pe care le “pierdem”, pentru ca alții să “câștige” viață.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.