Polițiștii arădeni au depistat 54 de migranți afgani la Șagu și Peregu Mare

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La data de 26/27 ianuarie, polițiștii posturilor de poliție Vinga și Șagu au depistat în stația C.F.R. Șagu, 50 de persoane de origine afgană.

Migranții proveniți din județele Timiș, Galați, Maramureș, Giurgiu, Suceava și municipiul București, intenționau să ajungă într-o parcare de pe autostrada A1, de pe raza localității Cruceni.

Împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Arad, persoanele în cauză au fost transportate cu trenul și predate polițiștilor din cadrul I.G.I., din județul Timiș.

La data de 26 ianuarie 2021, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Arad au depistat, pe raza localității Peregu Mare, 4 persoane de origine afgană, provenite din Giurgiu, Timișoara și Galați.

Cele 4 persoane au fost predate polițiștilor din cadrul S.P.F. Nădlac în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.