Polițiștii arădeni au dat, din nou, peste o mulțime de șoferi băuți

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Sântana au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un arădean de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitate, fiind sub influența alcoolului. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice, pe numele său fiind întocmit un dosar penal în acest sens.

Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat pe D.J. 709, în localitatea Horia, un bărbat de 37 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,92 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat din Vladimirescu, de 30 de ani, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în Mândruloc, având o alcoolemie de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 27/28 noiembrie a.c., un arădean a fost depistat de polițiștii Biroului de Ordine Publică în timp ce conducea un autoturism în municipiu, testarea cu aparatul alcooltest a acestuia indicând o valoare de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe șoseaua de centură a orașului Pecica, un pecican de 31 de ani (0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe D.N. 79/A, un bărbat de 39 de ani, din Sebiș (0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un bărbat de 39 de ani, din localitatea Ignești, a fost depistat de polițiștii din Sebiș în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul condus nefiind înmatriculat, numerele de înmatriculare fiind atribuite unui alt autoturism.

În localitatea Cruceni, un bărbat de 42 de ani, fără permis de conducere, a fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad, iar în municipiu, un arădean de 38 de ani, a fost depistat de polițiștii Biroului de Ordine Publică în timp ce conducea un autoturism pe strada Cocorilor, având dreptul de a conduce suspendat.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.