Polițiștii arădeni, alături de două familii nevoiașe, în prag de sărbători | VIDEO

Social

Scris de Arad Obiectiv

În luna cu cele mai frumoase sărbători din an, polițiștii arădeni au adăugat două atribuții pe lângă cele specificate de fișa postului: ajutor al lui Moș Nicolae și Moș Crăciun.

Astfel, luându-și în rolul în serios, în ajun de Sf. Nicolae, două familii încercate de lipsuri și griji, din Arad și Galșa, au primit vizita colegilor noștri, care au venit încărcați cu daruri.

Copilașii și părinții au răsplătit gestul polițiștilor cu cel mai sincer și frumos zâmbet, care a luminat sufletele tuturor.

Un gest mic pentru noi a adus atâta bucurie încât, în perioada care urmează, aceste activități vor continua. Donațiile polițiștilor arădeni vor contribui la masa de sărbători a mai multor familii nevoiașe din județ.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.