Poli şi FC Bihor în seria arădenelor!

Sport

Scris de Giuliano Junc

Federaţia Română de Fotbal a stabilit astăzi componenţa seriilor din Liga 3 pentru sezonul 2023-2024. În Seria a 8-a se vor afla două dintre echipele de mare tradiţie din zonă, echipe cu nume importante inclusiv la nivel naţional în trecutul nu foarte îndepărtat: FC Bihor şi Poli Timişoara.

Alături de Poli, în această serie se vor mai afla încă două echipe din judeţul Timiş, este vorba despre Avântul Periam şi nou promovata CSC Peciu Nou.

Dacă Bihorul şi Timişul dau cele mai „grele” echipe, Aradul le dă pe cele mai multe: este vorba în primul rând de formaţiile cu stabilitate în acest eşalon, Şoimii Lipova, Crişul Chişineu-Criş şi Progresul Pecica, apoi de nou promovata CS Socodor şi în sfârşit de cele două care au retrogradat în sezonul trecut dar au primit invitaţie din partea FRF să revină în Liga 3: ACB Ineu şi Gloria Lunca-Teuz Cermei. Acestea din urmă ocupă locurile rămase libere din cauza retragerii celor de la Phoenix Buziaş şi Pobeda Star Bîşnov.

Tragerea ţintarului pentru noul sezon va avea loc vineri.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.