Ploile din ultimele zile au „umflat” Crișul Alb. Pompierii de la Sebiș intervin pentru deblocarea podurilor și podețelor

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Ploile căzute în ultimele zile au crescut considerabil debitele văilor din bazinul Crișului Alb. Evident, odată cu creșterea debitelor, apele au cărat cu ele și o mulțime de gunoaie, crengi sau chiar trunchiuri de copaci.

Ei bine, toate aceste lucruri cărate de ape s-au oprit în poduri, podețe și punți de trecere, lucru care blochează trecerea apelor și, totodată, care poate provoca inundații.

Astfel, mai multe echipaje ale Detașamentului de Pompieri Sebiș intervină în zona limitrofă a orașului pentru deblocarea acestor poduri, podețe și punți de trecere, pentru a preveni inundațiile.

Potrivit locotenent colonelului George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, în acest moment nu există vreo localitate care să fie inundată.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.