Platformă-ponton nouă, pe lacul de la Ghioroc

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Consiliul Județean a finanțat construirea unei platforme-ponton pe malul Lacului Ghioroc, pentru a impulsiona și mai mult turismul din această zonă. Tot la Plaja Ghioroc funcționează și un punct de informare turistică. Ghiorocul, denumit și „Litoralul Vestului”, este stațiune de interes local și atrage, an de an, zeci de mii de turiști care doresc să-și petreacă timpul liber într-o atmosferă estivală.

„Această platformă-ponton a fost realizată în preajma Centrului de informare turistică. Ne dorim să punem cât mai mult în valoare activitatea turistică dezvoltată în aceasta zonă, nu doar Plaja Ghioroc, ci întreaga Podgorie a județului. Aradul are un potențial turistic semnificativ, care nu întotdeauna este pus în valoare. Prin investiții publice sprijinim turismul și sunt convins că și sectorul privat va investi mai mult în Ghioroc”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

În ședința de astăzi a Consiliului Județean Arad, consilierii au votat integrarea noii construcții, platforma-ponton, în patrimoniul public al Județului Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.