Pieton lovit, în zona Gării. Martorii spun că ar fi trecut prin loc nepermis

Sursă imagine: Facebook/AradTraffic/Claudiu Stoica

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat a fost lovit de un autoturism, duminică, în jurul orei 17:00, în zona Gării din municipiul Arad.

Mai exact, accidentul a avut loc la capătul străzii Miron Costin, la intersecția cu Calea Aurel Vlaicu. Acolo, autoturismul condus de o femeie de 44 de ani, din Arad, a surprins și accidentat un bărbat cu un an mai tânăr, care ar fi traversat strada.

Martorii susțin că bărbatul ar fi traversat printr-un loc nepermis, la câțiva metri de trecerea de pietoni. fără a se asigura.

„Astăzi, în jurul orei 17,00, o femeie de 44 de ani a accidentat un bărbat de 43 de ani, din Jud. Hunedoara, care traversa strada în calitate de pieton în Piața Gării.
Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, urmând ca în funcție de gravitatea rănilor suferite să se realizeze încadrarea juridică a faptei.
Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, fiind deschis un dosar penal”, a declarat agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, pentru Arad Obiectiv.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.