Peste un milion de lei pentru renovarea unor clădiri ale Spitalului Județean

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Consiliul Județean Arad alocă peste 1,1 milioane lei pentru achiziționarea documentației tehnice necesare renovării energetice moderate a clădirilor Spitalului Județean.  Consiliul Județean intenționează ca prin acest proiect să realizeze: lucrări de compartimentare sau recompartimentare în vederea realizării fluxurilor medicale, grupuri sanitare la nivelul saloanelor inclusiv pentru persoane cu dizabilități, reabilitarea tuturor instalațiilor interioare, realizarea instalațiilor pentru avertizare la incendiu, inclusiv pentru stingere incendiu cu hidranți, înlocuirea tâmplăriei, reabilitarea fațadelor și igienizarea completă a tuturor spațiilor.

„Construim patru spitale noi, dar nu neglijăm nici clădirile existente ale spitalului. Aproape fiecare secție este sau urmează să intre în proces de modernizare. Renovarea energetică moderată a spitalului se adaugă proiectului de renovare a clădirilor fostului spital municipal și va contribui și la schimbarea aspectului exterior al spitalului”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.