Peste o mie de participanți sunt așteptați la „Parada Portului Popular”

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Parada Portului Popular va avea loc miercuri, 29 noiembrie, începând cu ora 14.30, pe traseul Consiliul Judeţean Arad – Bulevardul Revoluţiei – Teatrul Clasic “Ioan Slavici” – Primăria Arad, cu scopul reconstituirii delegaţiilor care au participat la Marea Unire din anul 1918, și reunește peste 1000 de participanți din tot județul.

Parada se va încheia cu un spectacol folcloric de excepție, care va începe la ora 16.00, pe platoul Primăriei Arad și o aduce în fața publicului pe îndrăgita interpretă de muzică popular Veta Biriș.

Pe scenă vor mai urca: Petrică Pașca, Alexandru Pop Zărăndean, Cristian Fodor, Ovidiu Homorodean, Ionuț Langa și Veta Biriș. Concertele vor fi acompaniate de Orchestra Rapsodia, conducerea muzicală prof. Vasile Rus.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Arad, în colaborare cu Primăria Municipiului Arad.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.