vineri, 19 iulie, 2024

Persoanele care au avut Covid-19 sau care s-au vaccinat și vor să afle nivelul de anticorpi, își pot face testele specifice și la Spitalul Județean Arad

Distribuie articolul

Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad efectuează, la cerere, analize specifice pentru detecția serologică a anticorpilor neutralizanți anti-proteină SPIKE în cazul persoanelor care au fost diagnosticate cu virusul SARS CoV-2, ori pentru persoanele care s-au vaccinat anti-COVID-19 și care doresc să își evalueze nivelul de anticorpi post-infecție respectiv post-vaccinare.

”Testarea poate fi efectuată atât la adulți, cât și la copii, iar rezultatele se eliberează în termen de 24 de ore. Recoltarea probelor de sânge se efectuează în cabinetul din Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, pe bază de programare”, a explicat biochimist principal, Luminița Pilat, șef Laborator Analize Medicale.

Testarea, la cerere, costă 90 de lei și se poate efectua pe bază de programare, la numărul de telefon 0754012938, de luni până vineri între orele 08.00-15.00.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți