Pericole la volan, pe drumurile publice din Arad

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Rutier au depistat luni, un arădean de  52 de ani, care conducea un autoturism pe Calea Radnei, din municipiul Arad.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1.12 mg./l. alcool pur in aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice și stabilirea cu exactitate a cantității consumate.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un arădean de 47 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 708/B, în localitatea Păuliș.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.67 mg./l. alcool pur in aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice și stabilirea cu exactitate a cantității consumate.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Alte infracțiuni rutiere

Polițiștii Postului de Poliție Târnova au depistat la data de 17 octombrie, un bărbat de  53 de ani, din comuna Târnova, care conducea o autoutilitară pe DJ 792/C.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției a reieșit faptul că autotutilitara nu figurează ca fiind înmatriculată în circulație, numerele aplicate fiind false.

Tot luni, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 45 de ani, din orașul Curtici, care conducea un autoturism pe DJ 792 C, în orașul Curtici.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției a reieșit faptul că autotutilitara nu figurează ca fiind înmatriculată în circulație.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.