duminică, 21 iulie, 2024

Performanță internațională în premieră pentru orașul nostru, obținută de Dum Dance Team

Distribuie articolul

Cei patru „fantastici” au adus din nou cele mai bune rezultate Aradului și au reprezentat România cu succes la Zagreb.

Iorgov Radu și Kallikkot Priyanka-Maisa au obținut locul 2 la categoria „Junior I Standard DSE Children Grand Prix Zagreb – Croatia”, respectiv locul 4 la „Junior I Standard DSE Children Grand Prix Zagreb – Croatia”.
De asemenea, Ciupuliga Darian-Rares și Sabau Mara-Miruna au reușit locul 3 din 28 in Finala WDSF Youth Latin, locul 6 din 22 in Finala WDSF Youth Standard și locul 18 din 32 si pentru prima data calificarea in primii 24 la WDSF Adulti Latin.

Darian – Mara și Radu – Maisa, însoțiți de antrenorul Andrei Claudiu Dumitrașcu, au participat la o mare competiție cu licență WDSF și Dancesport Europe în Croația, unde s-au calificat în finale la toate categoriile și au obținut și doua podiumuri (locul 2 și 3) din peste 35 de perechi participante din 20 de țări:

– WDSF Competitions – ✅ 2 calificari in finale și 1 pe podium (locul 3);
– Dancesport Europe Competitions – ✅ 2 calificari in finale și 1 pe podium (locul 2).

„Prin aceste rezultate extraordinare, clubul Dum Dance Team continua seria performanțelor internaționale la care sportivii noștri încep să aibă rezultate din ce in ce mai bune, cu atat mai mult cu cat aceste rezultate sunt obtinute la cele mai dificile categorii de vârstă și nivel. Mai mult decat aceste rezultate, ceea ce se află în spate sunt nenumarate ore de muncă, sunt sacrificiile, sunt părinții extraordinari care fac totul pentru copiii lor, sunt visele unor copii minunați care si-au găsit menirea și pasiunea la vârste fragede si au curajul să-și urmeze drumul, un antrenor pasionat și dedicat, sunt obstacole depășite, situații dificile și delicate, multe nopți nedormite, oboseală multă, stres maxim și lacrimi de bucurie, dar si de tristețe, dar cea mai importantă este ÎNCREDEREA. Încrederea într-o echipă de vis, în oameni simpli cu coloană vertebrală și în copii si ceea ce pot sa facă și sa ajungă. Rezultatele sunt doar vârful icebergului, dar ceea ce trăim în spate este la fel de prețios și important și ne pregătește pentru viața, ne învață că putem reuși orice cu oamenii potriviti langa noi! Felicitări celor patru fantastici Darian, Mara, Radu și Maisa, felicitări domnului antrenor Andrei Claudiu Dumitrașcu, felicitări părinților pentru susținerea neîncetată și întregii comunități DDT, care într-un fel sau altul mereu pun o cărămidă în toată activitatea noastră”, spun cei de la Dum Dance Team.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți