Percheziții la Pecica, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Orașului Pecica au pus în aplicare, la data de 15 ianuarie, 14 mandate de percheziție domiciliară, la imobile aparținând unor persoane din aceeași localitate, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi comercializat țigari netimbrate sau timbrate necorespunzător în cursul anunul 2021, în mai multe piețe din municipiul Arad și orașul Pecica.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, 38.233 de fire țigare susceptibile a proveni din contrabandă.

Totodată au fost conduse la sediul Poliției din Pecica 8 persoane, 3 dintre acestea fiind reținte pentru 24 de ore, iar la data de 16 ianuarie acestea au fost prezentate magistraților Judecătoriei Arad care au dispus pe măsura preventivă a controlului judiciar pentru un bărbat de 27 de ani, din orașul Pecica.

La activități au participat și polițiștii orașului Nădlac, ai Biroului de Investigații Criminale, ai Secției 1 Poliție Arad, ai postului de poliție comunală Șiria, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.