Percheziții la Nădlac! Polițiștii au confiscat două arme, dar îl cercetează pe proprietar și pentru contrabandă calificată

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai orașului Nădlac, în ziua de 26 iunie a.c., au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la imobilul unui nădlăcan de 29 de ani.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două arme de tir sportiv cu aer comprimat, calibrul 5,5 milimetri, una fiind prevăzută cu lunetă, și 700 bucăți alice de același calibru.

Din cercetări a reieșit că armele și muniția ar aparține unui bărbat de 39 de ani, din Nădlac, în cauză fiind continuate investigațiile pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și municțiilor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.