Percheziții în patru locații din Arad, la persoane bănuite de trafic de droguri

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, la 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în municipiul Arad.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 161 de grame cannabis, 1,55 grame hașiș, 61 de comprimate XTC (24 de culoare roz, 7 de culoare gri, 11 de culoare verde, 7 de culoare mov și 12 de culoare galbenă), 69 de pastile Xanax, 322 de timbre LSD, 271 de grame de amfetamină, 14,50 grame de MDMA, sub forma de pulbere, 105.550 de lei, 2.080 de euro, 2 cântare, 1 aparat de vidat și 3 grindere.

Din investigațiile efectuate în cauză și în urma administrării materialului probator, au fost reținuți, pentru 24 de ore, doi bărbați, ambii de 33 ani, din municipiul Arad.

Ulterior, cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Arad, care au emis, pe numele lor, mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, de sprijinul Serviciului Criminalistic și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.