Percheziții în mai multe locații din Chișineu-Criș, la un bărbat bănuit că a braconat vreme de aproape doi ani

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au desfăsurat, ieri, 4 percheziții domiciliare, în spații, locații și imobile deținute de un tânăr de 25 de ani, din Sintea Mare.

În urma investigațiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș s-a stabilit că cel în cauză, de la începutul anului 2020 și până în prezent, ar fi săvârșit 16 acte materiale de braconaj, la diferite specii de vânat (viezure, por mistreț, femeie de cerb comun), în pădurile din zona Sintea Mare. De asemenea, pentru vânătoare ar fi utilizat cîini din rasa ogar, pe care i-ar fi antrenat utilizând un alt animal.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj, nerespectarea armelor și munițiilor și schingiuirea animalelor, fiind continuată documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.