Pe jumătate o ruină, Ștrandul „Neptun” se deschide în acest week-end

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Ștrandul Neptun își deschide porțile mai devreme decât se anunțase inițial. Vestea bună a fost dată chiar de primarul Călin Bibarț în cadrul conferinței de presă susținută marți, 25 mai 2021. Sezonul estival 2021 va fi inaugurat așadar sâmbătă, 29 mai 2021, dar condiţiile de funcționare a bazei de agrement vor fi adaptate permanent situaţiei actuale a pandemiei.

Am vrut să venim cu veștile bune și anume că deschidem ștrandul puțin mai repede decât am anunțat.  Nu-l deschidem marți, 1 iunie, ci sâmbătă. Profităm de faptul că este weekend și că vom avea parte și de vreme bună.   Nu avem așadar niciun motiv să stăm în casă.”, a afirmat edilul Călin Bibarț.

Primăria Municipiului Arad și Societatea RECONS fac în continuare apel la  responsabilitatea și cooperarea celor care vor alege să-și petreacă timpul liber pe ștrandul de pe malul Mureșului.

În ceea ce privește tarifele de acces pe ștrandul Neptun, acestea se mențin la nivelul anului trecut.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.