Patru zile fără energie electrică pe mai multe străzi din Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Reprezentanții E-Distribuție anunță că vor opera lucrări în mai multe zone din municipiul Arad, dar și în localitatățile Fântânele și Vinga, în perioada 15 – 18 septembrie, pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, transmit reprezentanții E-Distribuție.

Astfel, marți (15 septembrie), furnizarea energiei electrice va fi întreruptă pe străzile Pelicanului, Prunului, Porumbiței, Zărandului, Castor, Petru Rareș, General Doda, Grădinarilor, Laptelui, Meșterul Manole, Bogdan Voievod, Dunării, dar și în zona Micălaca, la blocurile 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41.

Miercuri, nu vor avea curent locuitorii de pe străzile Dorului, Foișor, Poetului, Bihorului (bloc F), zona Micălaca – la blocurile 42, 43, 44, 45, 46 și 47. De asemenea, miercuri vor fi operate lucrări în zona stației de repompare din Fântânele.

O zi mai târziu, pe 17 septembrie, reprezentanții E-Distribuție anunță lucrări și întreruperea alimentării cu energie electrică pe străzile Bihorului (bloc E) General Doda, Grădinarilor, Dunării, Bogdan Voievod, respectiv în zona Micălaca la blocurile 329, 330, 331, dar și în localitatea Vinga, în zona primăriei.

Și vineri vor avea loc întreruperi de curent în municipiul Arad, pe străzile General Doda, Grădinarilor, Laptelui, Meșterul Manole, Bogdan Voievod, Dunării, Calea Iuliu Maniu (bloc D), respectiv în zona Micălaca, la blocurile 309, 318, 319, 320, 321 și 328.

Programul întreruperilor, pe străzi și ore, este cel din tabelul de mai jos:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.