Patru tineri au fost arestați de polițiștii ineuani, după ce au „prădat” un bătrân de 85 de ani de o sumă fabuloasă, împrietenindu-se și ademenindu-l cu favoruri sexuale

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Ineu au pus mâna pe o grupare formată din patru tineri care au lăsat un bătrân din aceeași localitate fără o sumă importantă de bani.

Mai exact, două tinere de 18 și 29 de ani, una din Ineu și una din Sighetu Marmației (jud. Maramureș), respectiv un tânăr de 22 de ani din Motru (jud. Mehedinți) au folosit metoda „împrietenirii” pentru a ajunge în locuința lui B.V., un bătrân de 85 de ani din Ineu. Acolo, s-ar părea că cele două tinere l-ar fi ademenit pe bătrân în dormitor, în vreme ce tânărul de 22 de ani ar fi sustras o cutie de pantofi care conținea suma de 25.000 lei.

Între timp, cei trei au dispărut, fiind ajutați (tăinuiți) de un tânăr de 25 de ani din Chereluș, pentru a nu fi descoperiți de organele de urmărire penală.

Totuși, polițiștii ineuani au reușit să pună mâna pe cei patru tineri, reușind să recupereze și cea mai mare parte din banii furați, adică 24.815 lei.

Toți cei patru tineri au fost introduși în arestul IPJ Arad.

De asemenea, printr-un apel făcut de șeful Poliției Ineu, comisarul Marius Oancea, cetățenii, în special cei vulnerabili, sunt rugați să fie mai atenți la acest mod de operare pus în aplicare de respectivii tineri, deoarece ar exista indicii că aceștia nu ar fi la prima abatere, faptele nefiind însă reclamate până acum.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.