Patru spărgători de mașini au fost identificați de polițiștii arădeni

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au identificat un arădean de 21 de ani, care, împreună cu un tânăr de 23 de ani, din Sintea Mare, în noaptea de 16/17 februarie, ar fi sustras mai multe scule electrice, dintr-un autoturism parcat pe strada Școalei, din municipiu. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, a fost recuperat și predat părții vătămate.

Doi tineri din Arad, de 20 și 22 de ani, au fost identificați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, fiind băniți de furtul unor scule de lucru, dintr-un autoturism parcat pe strada Condurașilor, în după-amiaza zilei de 13 februarie. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 300 de lei, a fost recuperat parțial și predat părții vătămate.

Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului, fiind continuată documentarea activității lor infracționale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.