Patru arădeni au ajuns după gratii, din cauza unor infracțiuni în trafic

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, ieri, mai multe madate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Arad, pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Arad, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Pentru aceleași infracțiuni, un arădean de 53 de ani a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Arad la o pedeapsă de un an și 3 luni.

În colaborare cu polițiștii orașului Sântana, a fost pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Chișineu Criș, pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Sântana, care are de executat o pedeapsă de 2 ani și 3 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației, și în colaborare cu polițiștii din Lipova, a fost depistat un bărbat de 45 de ani, din Arad, condamnat pentru același tip de infracțiuni la o pedeapsă de 6 luni.

Toți cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.