Pași pentru centura ocolitoare de la Vladimirescu

Sursă imagine: Google/maps

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Consiliul Județean Arad a preluat un teren din domeniul public al comunei Vladimirescu, suprafața acestuia fiind de 4,246 m2. Terenul a fost declarat de interes public județean și este necesar pentru modernizarea unui tronson de drum de 3,5 kilometri, care va servi drept centură ocolitoare a localității Vladimirescu. Acest drum va face legătura între DN 7 (la intrarea în Vladimirescu, dinspre Lipova) și drumul județean Vladimirescu-Horia. Consiliul Județean mai are două proiecte rutiere importante legate de Vladimirescu: Varianta ocolitoare a Municipiului Arad-Est (centura de sud-est), respectiv un drum direct Vladimirescu-Horia-Zimandcuz.

„Acest teren este necesar pentru modernizarea a 3,5 kilometri de drum județean. Practic, este un drum ocolitor, care deviază traficul din Vladmirescu. Este o legătură directă, pe lângă fostul Combinat Chimic, care va lega DN 7 de drumul Vladimirescu-Horia și va scoate o parte din traficul greu care tranzitează localitatea Vladimirescu. Acest transfer este benefic ambelor administrații: Consiliul Județean va realiza un drum județean modern, conform cu cerințele actuale de trafic, iar localitatea Vladimirescu își va rezolva o parte din traficul de tranzit, în special cel de mare tonaj. Prin finalizarea centurii de Est a municipiului, un alt proiect al Consiliului Județean, o altă parte importantă a traficului de tranzit din Vladimirescu va fi deviată direct spre autostradă și spre județul Timiș”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.