sâmbătă, 15 iunie, 2024

Parma doar remiză în deplasare cu Südtirol. Dennis Man integralist

Distribuie articolul

În săptămâna în care a fost ales cel mai bun fotbalist român al lunii martie, Dennis Man a jucat toate minutele în deplasarea echipei sale de la Bolzano. În fața micuței echipe Südtirol, aflată pe un loc destul de liniștit la mijlocul clasamentului, Parma spera să câștige pentru a aduce și mai multă liniște în sufletele suporterilor săi, după eșecul de săptămâna trecută de pe teren propriu. Deși au dominat meciul și au ratat multe ocazii, „cruciații“ au fost nevoiți să se mulțumească doar cu o remiză albă. Distanța față de Como (locul 2) și Cremonese (locul 3) a scăzut la 5 respectiv 7 puncte și, cu 6 etape înainte de final, Parma încă nu e suficient de sigură de promovare.

Fotbalistul arădean a fost implicat în trei faze periculoase în acest meci: la primele două a intrat din flancul drept în centru, cu mingea la picior, i-a pasat excelent compatriotului său Mihăilă dar acesta fie a ratat ținta, fie a ales o continuare neinspirată. Apoi, în minutul 90 Man a fost aproape să înscrie el însuși, cu un șut bun de la marginea careului, respins cu greutate de portar. Publicația parmalive.com i-a acordat nota 5,5 și a remarcat că a fost mai puțin prezent în joc decât de obicei.

Etapa viitoare pentru Parma nu mai e loc de surprize; joacă duminică pe teren propriu cu Spezia (locul 16) și orice alt rezultat decât victoria poate declanșa turbulențe serioase la liderul din Serie B.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți