Ordine de protecție pe numele a trei arădeni care și-au agresat rudele. S-a lăsat și cu dosare penale

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un arădean de 45 de ani, care la data de 22 iulie, ar fi lovit-o pe soția sa cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului, și ar fi amenințat-o cu moartea în timp ce se aflau la domiciuliul din municipiul Arad.

În seara zilei de 22 iulie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui arădean de 30 de ani, care ar fi amenințat-o cu moartea pe concubina sa, ulterior acesta i-ar fi distrus autoturismul cu un obiect ascuțit, zgâriindu-l atât pe capotă cât și pe portiere.

Pe numele ambilor bărbați au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

De asemenea a mai fost întocmit un ordin de protecție provizoriu, de polițiștii Biroului de Ordine Publică, pe numele unui bărbat de 53 de ani, din municipiul Arad, care la data de 22 iulie, ar fi lovit-o cu palma peste față pe mama sa.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.