Ordine de protecție la Beliu, Târnova, Secusigiu, dar și în municipiul Arad, după scandaluri în familii. Un individ și-a băgat soția în spital

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 50 de ani, din Beliu, care și-ar fi lovit fiica, și la Târnova, pe numele unui bărbat de 51 de ani, și-ar fi lovit soția cu o piatră.

Un bărbat de 62 de ani, din Secusigiu, și-ar fi lovit soția în noaptea de 15/16 octombrie, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, și în după-amiaza zilei de 16 octombrie, un bărbat de 68 de ani, din Dorobanți, și-ar fi lovit soția cu pumnul.

În municipiu, polițiștii Secției 2 Micălaca au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui arădean de 42 de ani, care și-ar fi urmărit fosta concubină timp de mai multe zile, amenințând-o pe aceasta și familia ei cu acte de violență.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.