sâmbătă, 15 iunie, 2024

Old Boys UTA și-au făcut încălzirea la ziua lui Igaș, înainte de Turneul Internațional

Distribuie articolul

Dorel Toderaș și colegii săi de la Old Boys UTA au onorat turneul de la Pecica desfășurat de ziua fostului ministru de interne Traian Constantin Igaș. Dacă atmosfera de la competiția la care au participat șase echipe – OB Unirea Sânnicolau Mare, o echipă a Poliției Oradea, AS Codru Moma, ISU Arad, Echipa de joi și Old Boys UTA – a fost una prietenească, săptămâna viitoare se anunță încleștări de mari orgolii, la Turneul Internațional Old Boys de la Arad, de pe arena Banatul din cartierul Sânnicolau Mic, de vineri și sâmbătă, 31 mai – 1 iunie (despre acest turneu vom reveni pe larg).

Echipele au jucat câte un meci de debut, fiind apoi împărțite în trei grupe a câte trei formații, învingătoare și învinse. Old Boys UTA s-a impus în grupa a doua, învingând Echipa de Joi cu 3-2 și pe omologii lor de la Sânnicolau Mare, cu 3-1, după ce a cedat în primul meci, scor 0-2, cu ISU Arad, câștigătoarea competiției (n.r., 2-1 în finală cu AS Codru Moma).

După partidele de fotbal, întinse pe durata a câte 20 de minute, care s-au desfășurat pe terenul sintetic din spatele Sălii de Sport din Pecica, repriza a treia a fost deliciul serii.

Au participat, de la Old Boys UTA următorii: Fador, Pășcălău – portari; Botiș, Bozgan, Ciubăncan, Fl. Pavel, Ștefeligă, Negrău, Mitu, Grad, Toderaș, Burtea și Nadiu. Dintre seriori i-am regăsit pe Jivan, Biro, Bedea, Axente, Vaczi II și Giurgiu.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți