„Old Boys UTA Bătrâna Doamnă” se pregătește de turneul internațional din Austria

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Old Boys UTA Bătrâna Doamnă a susținut ieri o ultimă verificare înainte de turneul internațional de la Kossen, Austria (26-28.05). Adversară a fost o selecționată a Bujacului, din care au făcut parte Sorin și Petru Botiș, care au găzduit atât partida încheiată la egalitate, scor 3-3, cât și tradiționala repriză a treia.

Pe arena nou amenajată de la marginea orașului au evoluat pentru roș-albi Toderaș, Negrău, Mutică, Anca, Oprean, Husa, Gligor, Fador, Pavel Fl., Bunaciu, Chis, Mitu N., Stefeligă, Barta, Bier, Ali Tolmbaye, Burtea, Bozgan, Tetulea chinetoterapeut.

„A fost un test util, în urma căruia ne-am verificat potențialul. Sper să facem o figură frumoasă în Austria”, a declarat Dorel Toderaș, președintele Old Boys UTA Bătrâna Doamnă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.