Old Boys UTA Bătrâna Doamnă a câștigat Cupa Aradului

Sport

Scris de Giuliano Junc

Zilele Aradului au avut în program și un turneu de fotbal destinat echipelor de old boys. Desfășurată pe Arena „Banatul” din Sânicolau Mic, Cupa Aradului a adus la start 3 echipe: Old Boys UTA Bătrâna Doamnă, Old Boys Vagonul CFR Arad și Old Boys Banatul Sânnicolau Mic.

S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, pe teren redus, pe durata a două reprize a câte 15 minute într-o formulă de 7+1 pe teren. Câștigătoare a fost Old Boys UTA Bătrâna Doamnă, care a învins cu 4-2 pe Vagonul și cu 2-0 pe Banatul.

Lotul învingătorilor a fost format din: Pașcalău – I. Arman, Botiș, Oprean, Mutică, R. Anca, A. Pavel, Fl. Pavel, Negrău, Grad, Varga, Gligor, Barta, Ciubăncan, N. Mitu, Ștefeligă, Bozgan, Șerban, Nadiu, Chiorean, Tetulea și Toderaș. Au fost prezenți, fără a evolua și seniorii Jivan, Biro și Bedea.

La eveniment a fost prezent și Mircea Rednic, cel care i-a și făcut o promisiune președintelul Old Boys UTA Bătrâna Doamnă: „Rednic m-a asigurat că dorește o întâlnire între noi și Old Boys Dinamo și că va intermedia acest meci” a declarat Dorel Toderaș.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.