luni, 15 iulie, 2024

O zi și jumătate pentru un bilet la meciul cu Rapid

Distribuie articolul

UTA debutează sâmbătă de la ora 19:15 în noul sezon de Superliga, pe teren propriu, împotriva Rapidului. Este unul dintre acele meciuri care întotdeauna la Arad se joacă cu casa închisă, dată fiind rivalitatea dintre suporterii celor două echipe. E de anticipat că și de data aceasta interesul va fi maxim iar suporterii UTA-ei, ai Rapidului dar și cei poate mai puțin pătimași dar dornici să vadă „pe viu“ un meci desfășurat într-o atmosferă fantastică, vor da o luptă grea pentru a prinde un bilet la meci, asta în cazul în care nu au abonament.

Tocmai de aceea este puțin curioasă decizia clubului UTA de a pune în vânzare biletele pentru această partidă abia joi, de la ora 15:00, cu puțin mai mult de 48 de ore înainte de startul partidei. Biletele vor putea fi achiziționate începând cu ziua și ora amintită, de pe plaforma online iabilet.ro. Clubul mai informează și că în măsura în care biletele nu se vor epuiza la vânzarea online, vineri de la ora 15:00 la Arena „Francisc Neuman“ se vor putea achiziționa bilete și în format fizic. Pentru ziua meciului nu se anunță nimic dar este greu de crezut că la această partidă sâmbătă se vor mai găsi bilete.

Prețul acestora este următorul:

Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 80 lei
Tribuna II „Gioni Brosovszky” – 60 lei
Peluza „Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 40 lei

Copiii între 3 și 13 ani (inclusiv) beneficiază de o reducere de 50% la achiziția biletului iar cei până în 3 ani au gratuitate (fără loc).

Este posibil ca rațiunea pentru care vânzarea biletelor începe atât de târziu să fie cea de a încuraja suporterii să își facă abonamente pentru noul sezon, eliminând astfel riscul ca la meciurile cu grad crescut de interes, cum este cel de sâmbătă, să nu mai găsească biletele. Până joi, când începe vânzarea biletelor pentru meciul cu Rapid, continuă pe aceeași platformă, comercializarea online a abonamentelor pentru noul sezon, care au următoarele prețuri:

Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 1000 lei
Tribuna II „Gioni Brosovszky” – 750 lei
Peluza „Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 500 lei
Tribuna VIP exterior – 10.000 lei
Tribuna VIP interior – 6.000 lei

Pentru copii se aplică la abonamente aceleași reduceri și gratuități ca în cazul biletelor (excepție zonele VIP)

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți