O valiză metalică abandonată lângă Palatul Copiilor a băgat autoritățile în alertă. Pirotehniștii s-au mobilizat

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

O valiză suspectă a băgat în alertă autoritățile arădene. Mai exact, este vorba despre o valiză metalică, de mici dimensiuni, care a fost pusă sau uitată de cineva pe Bulevardul Revoluției, fix lângă clădirea în care își are sediul Palatul Copiilor.

Întâmplarea este cu atât mai bizară și autoritățile sunt cu atât mai grăbite să rezolve cazul și să vadă exact despre ce este vorba, având în vedere contextul exploziei de acum câteva zile, când un om de afaceri din Arad și-a pierdut viața.

„Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluției

Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic.

A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea.

La fața locului se va deplasa o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș și specialiști din cadrul SRI”, transmite agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.