O profesoară de la „Moise Nicoară” a fost lovită pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Decebal | FOTO

Sursă imagine: Facebook / Radar Arad - Oficial

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Profesorul de fizică Simona Arsenov, de la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad a fost accidentată, în urmă cu puțin timp, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Decebal din Municipiul Arad.

Mai exact, este vorba despre trecerea de pietoni de pe Bulevardul Decebal, din intersecția cu strada 1 Decembrie 1918.

La volanul autoturismului care a surprins-o și accidentat-o pe doamna profesor Arsenov se afla tot o femeie.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, care i-a acordat doamnei profesor primul ajutor, transportând-o ulterior la Spitalul Județean Arad. Din informațiile noastre, aceasta este conștientă și nu a suferit răni grave.

Polițiștii fac și ei cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs acest accident.

„Un accident rutier ușor, la prima vedere, la intersecția străzilor Decebal cu 1 Decembrie 1918.

A fost rănită o persoana de sex feminin.

Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul și luarea măsurilor legale care se impun, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, pentru Arad Obiectiv.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.