O parte din județul Arad, sub avertizare de Cod Galben

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare de tip Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Sub avertizarea de Cod Galben se află și o parte din județul Arad.

Potrivit meteorologilor, avertizarea intră în vigoare marți, începând cu ora 10:00, și este valabilă până miercuri noaptea, la ora 03:00

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, izolat, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Notă: În sud-estul țării disconfortul termic se va menține ridicat, iar spre seară și noaptea pe arii restrânse se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.