O nouă tragedie în peluza arădeană

Sursă imagine: facebook / Ultras Arad II

Sport

Scris de Giuliano Junc

Din păcate în această seară am avut parte de o veste extrem de tristă, adusă la cunoștință de pagina de facebook a peluzei arădene, Ultras Arad II, care anunță decesul unuia dintre membrii săi cei mai devotați:

„… un ultim omagiu pentru un utist care cândva era prezent în orice deplasare…
Ne luăm astăzi adio de la un camarad pentru care nu au contat niciodată kilometrii sau problemele când venea vorba de UTA. A fost un exemplu de pasiune și dăruire care, din păcate, ne-a părăsit mult prea devreme pentru a lua loc în peluza din ceruri alături de prietenii săi vechi.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
BELDEA ALEXANDRU
1995-2024“

Din păcate în ultimii ani peluza utistă a fost greu încercată deoarece pe rând suporteri înfocați și dedicați ai Bătrânei Doamne au plecat la Ceruri: Marius Pintea, Bogdan Moisi, Bogdan Mihoc, Paul Popa și acum Alexandru Beldea. Dumnezeu să-i odihnească pe toți! Sâmbătă „De la Dunăre la Sena“ va fi cu siguranță intonat cu gândul la ei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.