O nouă ipocrizie marca Meszar: refuză mingile donate de SCU pentru Academie, așa că ele vor ajunge direct la copii

Sport

Scris de Andrei Fuliaș

Alexandru Meszar, omul care conduce clubul UTA fără a avea vreo funcție de conducere, oferă o nouă mostră de ipocrizie, refuzând să accepte o simplă donație pentru copiii și juniorii din Academia UTA. Mai exact, vorbim despre o donație din partea Suporter Club UTA, care a achiziționat mingi marca „Select”, adică exact marca de mingi cu care se joacă oficial în Superliga României, dar și în alte competiții importante din lume, pe care ulterior să le doneze juniorilor alb-roșii.

Ei bine, potrivit reprezentanților SCU, aceștia au trimis o adresă oficială către club, prin care practic îi rugau pe cei care conduc UTA să accepte donația pentru micuții fotbaliști. Din câte se pare, Suporter Club UTA a decis să doneze mingi către Academie, tocmai după ce reprezentanții suporterilor s-au interesat cam ce nevoi ar fi. Cu toate acestea, înțelegem că, deși cei de la UTA n-au refuzat în scris oferta SCU de donație, suporterilor li s-ar fi transmis telefonic faptul că donația lor nu va fi acceptată. Drept urmare Suporter Club UTA a decis să facă același lucru pe care l-a făcut atunci când același Meszar a dat ordin în Academie să nu fie acceptate echipamentele „Errea”, pe motiv că UTA are o înțelegere cu cei de la „Saller”, asta deși copiii foloseau fel și fel de echipamente „pestrițe” (adică fiecare ce avea) la antrenamente și acțiuni neoficiale. Mai exact, înțelegem că mingile vor fi împărțite direct juniorilor. Părinții acestora ar urma să se prezinte la sediul UTA Official Store – magazinul suporterilor, de unde să ridice mingea pentru copil. În primă fază au fost alese 6 grupe de juniori: 2007, 2008, 2010, 2011, 2012 și 2013. Tot din comunicatul Suporter Club UTA, reiese că părinții ar trebui să ridice mingile în această lună, deoarece de luna viitoare ar urma să fie ajutate alte grupe.

Nouă ne mai rămâne doar să ne punem următoarea întrebare: Cât de ipocrit poate să fie Alexandru Meszar, să refuze mingile donate pentru copii, în condițiile în care este nevoie de ele? Dar poate că problema nu este donația în sine, ci pur și simplu Meszar refuză mingile fiindcă vin din partea Suporter Club UTA.

În continuare redăm comunicatul Suporter Club UTA pe această temă:

Suporter Club UTA și-a asumat sprijinirea copiiilor și juniorilor care fac parte din Academia UTA, iar acest lucru s-a întâmplat deja în câteva rânduri, prin punerea la dispoziția micilor fotbaliști de echipamente marca „Errea”. Reamintim că Suporter Club UTA a demarat două proiecte majore, UTA Official Store și UTA Official App, proiecte menite să producă fonduri care apoi să fie folosite în sprijinirea copiilor și juniorilor.

Astfel, după ce reprezentanții asociației noastre s-au interesat ce nevoi au micii fotbaliști ai Aradului, am decis ca, în această nouă etapă să punem la dispoziția acestora mingi oficiale „Select”. În acest sens, am considerat că modul firesc prin care mingile să ajungă la juniori este printr-o donație a acestora către club, motiv pentru care SCU a transmis clubului o adresă. Din păcate, deși adresa a ajuns la club și chiar a primit număr de înregistrare, nu am primit un răspuns în scris, însă ni s-a transmis că mingile pentru juniori nu vor fi acceptate. Nu cunoaștem motivele, mai ales fiindcă este vorba chiar despre mingi oficiale, asemenea celor folosite în Superliga României. Însă nici nu ne surprinde acest refuz, fie el și neoficial, fiindcă Alexandru Meszar decide orice, de la investitori la ajutor pentru Academie, ca și cum UTA este moșia familiei sale.

Suporter Club UTA nu se abate de la bunele intenții de a sprijini copiii și juniorii din Academie și, pe cale de consecință, am decis să împărțim mingile direct micilor sportivi. Astfel, îi invităm în primă fază pe părinții juniorilor de la grupele 2007, 2008, 2010, 2011, 2012 și 2013 să viziteze magazinul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bl. L, parter), unde vor primi câte o minge din categoria pe care grupa în cauză o folosește. De asemenea, facem un apel către părinții copiilor din grupele menționate să ridice mingile în luna septembrie, deoarece din luna octombrie ne propunem să sprijinim și alte grupe.

Iată și adresa celor de la SCU către AFC UTA:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.