vineri, 19 iulie, 2024

O mulțime de arădeni protestează în centrul orașului, împotriva restricțiilor impuse de autorități | VIDEO

Distribuie articolul

În mai multe localități din țară, printre care se numără și municipiul Arad, oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor restrictive impus de către autorități.

La Arad, protestul a început în fața Palatului Administrativ, clădire în care își au sediul Primăria Municipiului Arad și Instituția Prefectului Județului Arad, iar după ce s-au strâns aproximativ 200-250 de oameni, flancați de forțele de ordine, au pornit într-un „marș” pe traseul Primărie – Teatru – Primărie – Podgoria – Consiliul Județean. Pe parcursul traseului, așa cum se poate observa și în materialele video filmate chiar de protestatari și adăugate de către noi acestui articol, numărul protestatarilor a crescut. Totuși, pentru că nu suntem la fața locului și pentru că este destul de greu să ne dăm seama cu exactitate din imagini cam care ar fi numărul celor ieșiți în stradă, ne vom limita să spunem doar că sunt probabil câteva sute și să vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți o concluzie vizionând imaginile.

Cum spuneam, astfel de proteste au loc, concomitent, în mai multe orașe din țară, probabil cei mai mulți protestatari fiind în acest moment la Galați, unde se vorbește despre câteva mii de oameni.

În final nu ne dorim să comentăm în vreun fel scopul acestor proteste și ne limităm doar la a reda cât mai obiectiv cu putință ceea ce se petrece.

*Notă: Ne prezentăm scuze, anticipat, pentru eventuale injurii sau alte expresii calomnioase folosite de către protestatari, menționând că materialele video atașate nu sunt filmate de către noi, ci chiar de către protestatari și postate pe rețeaua de socializare Facebook!

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți