O investiție nouă, în Zona Liberă Curtici-Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un investitor interesat să investească la Zona Liberă Curtici-Arad, pe platforma din Curtici, a primit undă verde din partea Consiliului de Administrației al Zonei Libere.

Președintele Consiliului de Administrație, dr. Andrei Ando, a declarat că este vorba despre un investitor care produce materiale de protecție pentru locurile de joacă pentru copii.

„Este o firmă românească, una care în această primăvară va putea începe activitatea la Curtici, sigur, după parcurgerea licitației pentru închirierea spațiului. În acest sens, Consiliul de Administrație al Zonei Libere a aprobat documentația pentru închirierea unei hale de aprox. 250 de metri pătrați”, a declarat Andrei Ando.

Vă reamintim că este a treia licitație pentru spații în Zona Liberă, organizată în ultima jumătate de an.

Zona Liberă Curtici-Arad funcționează în subordinea Consiliului Județean Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.