O firmă din Pecica, ce transporta lemne fără documente, a fost depistată de polițiști. Amenda și valoarea lemnului confiscat sunt uriașe

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice a efectuat, ieri, o acțiune de control a societăților comerciale care au ca obiect de activitate comerțul cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, o societate comercială din Pecica a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru transport de material lemnos fără proveniență legală (conform Legii 171/2010), în perioada iunie 2020-ianuarie 2021. De asemenea, s-a dispus confiscarea valorică a 258 de metri cubi de material lemnos de diferite specii, în valoare de 70.444 de lei.

Aceste controale vor fi desfășurate și în perioada următoare, pe toată raza județului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.