O delegație de oameni de afaceri din China, prezentă la Arad. Se urmăresc investiții într-un proiect de energie verde

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Conducerea Consiliului Județean Arad a primit, vineri, la sediul instituției, o delegație de oameni de afaceri chinezi interesați să investească în județul Arad.

„Am discutat concret despre acest proiect de investiție, un proiect de energie verde, și am prezentat argumentele care fac județul nostru atractiv în relația cu investitorii. Aradul este un județ puternic și dinamic, cu direcții clare de dezvoltare pentru următorii ani. Suntem preocupați să atragem investitori noi, pentru că dezvoltarea mediului economic înseamnă crearea de noi locuri de muncă și, implicit, creșterea calității vieții arădenilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean Arad are o relație de prietenie și colaborare cu Republica Populară Chineză, fiind înfrățit cu Provinciile Fujian și Hainan.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.