O clădire dintr-o gospodărie din Pecica a luat foc, noaptea trecută, după ce a fost lovită de trăsnet

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Furtuna de seara trecută a generat mai multe pagube în tot județul Arad și nu numai. Printre acestea se numără și o gospodărie din Pecica, unde o anexă a fost cuprinsă de flăcări, după ce clădirea a fost lovită de un trăsnet. De altfel, este a doua astfel de întâmplare în Pecica, după ce în luna mai a acestui an, o casă a fost lovită de trăsnet și ulterior acoperișul a luat foc.

Astfel, încă de la apelul la 112, două echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica (SVSU Pecica) au intervenit rapid, cu două autospeciale de stingere. Totodată, ISU Arad a trimis la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă încadrată cu cinci subofițeri, dar și un echipaj SMURD.

La ajungerea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească. Primii ajunși la fața locului au fost pompierii pecicani, care au localizat rapid incendiul și au început intervenția asupra lui. Ajunși și ei la fața locului, pompierii militari arădeni au intervenit pentru lichidarea și îndepărtarea efectelor negative ale incendiului, iar echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei femei care suferise un atac de panică.,

După aproximativ jumătate de oră de intervenție, incendiul a fost lichidat, nu înainte însă ca anexa respectivă să ardă pe o suprafață de 10 mp, arzând totodată și 5mp din acoperișul unui garaj aflat în proximitatea anexei.

Cum spuneam, cauza probabilă pentru producerea incendiului a fost stabilită ca fiind „fulger/trăsnet”.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.