O casă din municipiul Arad s-a făcut „scrum”, noaptea trecută, în urma unui incendiu | FOTO-VIDEO

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această dimineață, în jurul orei 03:00, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 2 autospeciale de stingere și 8 pompieri pe strada Giodano Bruno din municipiul Arad, pentru stingerea unui incendiu la o casă și anexe.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, cu posibilitate de propagare la alte 4 case, dintre care 2 fiind lipite de cea care ardea.

Dezvoltarea violentă a incendiului a fost favorizată de observarea cu întârziere (nu era nimeni acasă) și de prezența din abundență în curtea imobilului a materialelor combustibile (resturi menajere în cantități mari).

După aproximativ o oră de intervenție, incendiul a fost localizat și limitat. Acesta nu s-a extins la alte imobile.

A fost stins după aproximativ trei ore de intervenție. În incendiu a ars acoperișul imobilului și mobila din camere. Casa avea aproximativ 50 mp.

Nu s-au înregistrat victime.

Potrivit maiorului George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad, cauza probabilă a incendiului a fost o „sobă fără acumulare de căldură amplasată necorespunzător față de materialul combustibil”.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.