O bătrânică din Păuliș a murit, după ce casa în care locuia a luat foc în această dimineață

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această dimineață, în jurul orei 10 și jumătate, un apel la numărul de urgență 112 anunța faptul că o locuință din localitatea arădeană Păuliș a fost cuprinsă de flăcări.

Un echipaj din cadrul Detașamentului Arad, format din cinci pompieri și un echipaj de stingere au pornit de urgență spre locul indicat.

Odată cu pompierii, spre locul incendiului s-a deplasat și un echipaj SMURD, cu trei paramedici.

Ajunși la fața locului, cei de la ISU Arad au constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinței. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, incendiul se manifesta fără flacără, însă degaja mult fum, iar în urma operațiunii de recunoaștere a fost găsită în locuință și o femeie, de aproximativ 90 de ani. Din păcate, femeia decedase înainte de ajungerea salvatorilor. Femeia locuia singură.

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră, iar apelul la 112 fusese făcut de către un vecin.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.